Google Duo hÀmtar iPad-stöd

Google Duo hÀmtar iPad-stöd

Googles FaceTime-konkurrent för videosamtal, Duo, stöder nu iPads naturligt.

Med korrekt iPad-stöd körs appen inte lÀngre i en liten del av din iPhone 4s-upplösning pÄ din iPad-skÀrm och verkar inte heller suddig nÀr du förstorar den i 2x-lÀge. Justin Uberti, Googles huvudingenjör som skapade Duo och WebRTC, meddelat uppdateringen i en tweet tisdag.

“Med Duo version 39, som börjar rulla ut idag, kan du njuta av samma fantastiska Duo-kvalitet pĂ„ en stor skĂ€rm”, sa han. “Vi har optimerat hela appen för surfplattor – enkel installation, anpassat anvĂ€ndargrĂ€nssnitt och stöd för bĂ„de stĂ„ende och liggande.”

Duo kommer till Android- och iOS-surfplattor! Med Duo v39, som börjar rulla ut idag, kan du njuta av samma fantastiska Duo-kvalitet pĂ„ en stor skĂ€rm. Vi har optimerat hela appen för surfplattor – enkel installation, anpassat anvĂ€ndargrĂ€nssnitt och stöd för bĂ„de stĂ„ende och liggande.pic.twitter.com/ABCwVdqn7A

– Justin Uberti (@juberti) 27 augusti 2018

Utgivningsanteckningar som medföljer nedladdningen nÀmner ingen annan ny funktion.

Duo slĂ€pptes för iOS och Android för tvĂ„ Ă„r sedan, men appen har inte fĂ„tt mycket grepp eftersom videosamtal nu ingĂ„r i mĂ„nga snabbmeddelandeprogram, frĂ„n Facebook Messenger och WhatsApp till Viber. Även Instagram Direct har videosamtal.

Du kan registrera dig för Duo med ditt mobilnummer och eventuellt registrera ditt Google-konto med det. Duo har inte sett en funktionsfokuserad uppdatering pÄ flera mÄnader sÄ vi trodde att du kanske skulle vara intresserad av att lÀra dig att de har lagt till stöd för de inbyggda iPad-skÀrmupplösningarna.

Ta Google Du gratis i App Store.