FramgÄngsrika bloggare gör vad andra inte vill (Affiliate Summit West Keynote)

Shoemoney Keynote

Som ni visste att jag skulle delta i Affiliate Summit West 2012. En av mina favoritsessioner var den avslutande grundtalen frÄn min vÀn Jeremy Schoemaker, aka Shoemoney. Jeremy delade sin berÀttelse om hur han gick frÄn att vara i skuld pÄ tusentals dollar till att tjÀna en 8-siffrig onlineinkomst genom sin blogg och andra internetföretag. Han gav mig ett rop i sin huvudtecken för vÄr gratis WordPress-installationsidé

Shoemoney Keynote

Det hÀr var Jeremys 50: e gÄng som han talade och enligt honom skulle det vara den sista. Jag var i Jeremys första grundtitel som han gav pÄ Izeafest 2008. Denna presentation var vÀldigt insiktsfull och jag lÀrde mig definitivt fÄ mycket viktiga lektioner. NÄgra av dem Àr redan implementerade i mitt affÀrsmodal vilket jag Àr glad för.

Lektion 1: Om du vill lyckas mÄste du göra vad andra (dina konkurrenter) inte Àr villiga att.

Ofta Àr mÀnniskor rÀdda för att anpassa nya saker. De vet inte om det kommer att vara bra för deras verksamhet. Oavsett om det hÀr Àr en ny teknik för sociala medier eller en ny affÀrsstrategi. Det Àr den som tar risken som fÄr maximal belöning. Visst att det finns en risk för skada eller förlust, men du kan berÀkna det. Som vissa sÀger: Om du inte Àr först Àr du sist.

Lektion 2: Underskatta inte nÄgon!

Jeremy brukade vara ganska fet nÀra 400 pund. Han gillade en tjej pÄ gymnasiet som avvisade honom efter att hon manipulerat Jeremy till att ge henne presenter och sÄdant. Tja Är senare, nu Àr Jeremy inte lika fet och superrik. Hon skickade ett mejl till honom och bad honom om tips och idéer för att tjÀna pengar online. Vilken anledning finns det för Jeremy att hjÀlpa henne? Jag tror inte att jag skulle göra det! Slutsats: Bedöm inte boken efter deras omslag. Underskatta aldrig nÄgon. SÄ vad hÀnder om nÄgon Àr ny inom branschen. De kan mycket vÀl hamna pÄ toppen. Respektera dem alltid.

Lektion 3: Återbetalning Ă€r en B ** ch

Hans flickvÀn hamnade slutligen och en ensamstÄende mor. Nu vill hon att Jeremy ska hjÀlpa henne nÀr hon skruvar pÄ honom för pengar pÄ gymnasiet. TÀnk igen. Slutsatsen Àr att behandla andra som du vill bli behandlad.

Dessa tre lektioner kan verkligen förÀndra din affÀrsmodell om du gör dem rÀtt. Jag hade turen att bli inbjuden av de goda mÀnniskorna pÄ @ Po_st till en middag med Jeremy Schoemaker och John Chow. Jag fick lÀra mig mycket mer av honom om djupet i dessa tre lektioner.