Foxconn förstärker säsongsanställningar före massproduktion av iPhones 2018

Foxconn förstärker säsongsanställningar före massproduktion av iPhones 2018

Eftersom Apple förbereder sig för att starta massproduktion av 2018 års iPhone-modeller, erbjuder dess favoritillverkare Foxconn nu personalbibehållningsbonusar och ökar säsongsanställning.

Taiwanesisk handelspublikation DigiTimes idag citerade en ny rapport som publicerades av tidningen Economic Daily News och hävdade att Foxconn började öka anställningarna för sina fabriker i Zhengzhou-provinsen i Kina där dess arbetare monterar iPhones.

Leverantören erbjuder en engångsbonus på upp till 2000 CNY (cirka 295 USD) till alla anställda som skulle vara villiga att förnya sitt kontrakt och hjälpa till att montera nästa generations iPhones.

Anställningen bör pågå till november 2018.

Foxconn, den enda tillverkaren av Apples flaggskepp iPhone X-smarttelefon, noterade svagare vinster än förväntat under fjärde kvartalet 2017 på grund av höga kostnader i samband med fabriksutrustning och inköp av utrustning före fjolårets massproduktion av iPhone X.

F√∂r att f√∂rhindra att samma h√§nder f√∂r √•rets iPhone-uppdatering har Apples leverant√∂r till√§mpat ‚ÄĚstr√§ngare kostnadshantering‚ÄĚ, tillade tidningen.

H√§r √§r en uppdelning av Foxconn’s iPhone-produktion efter modell:

Alla återstående beställningar kommer att uppfyllas av Pegatron.

Det finns ännu inga ord om Apples andra stora kontraktstillverkare, Taiwan-baserade Pegatron, håller på att starta en egen anställningsturné som förberedelse inför de kommande enheterna.