Första MacBook Pro-recensionerna 2018 betonar True Tone-skärm, högre hastigheter

2018 MacBook Pro reviews

2018 MacBook Pro-recensioner

Sex dagar efter det att det tillkännagavs för första gången är de tidiga recensionerna av MacBook Pro 2018 nu online. Inte överraskande har de flesta granskare berömt enheten för att vara extremt snabb tack vare de helt nya sex kärnorna. De gillar också maskinens nya True Tone-skärm. Här är en sammanfattning av dessa tidiga recensioner:

I sin MacBook Pro 2018-recension, Macworld kallar enhetens √•tta generationens Intel Core-processorer “stj√§rnan” p√• den nya b√§rbara datorn. Det lyfter ocks√• fram MacBook Pro: s nya True Tone-sk√§rm och f√∂rklarar:

Den nya True Tone-funktionen fungerar med både Touch Bar och bärbar datorskärm. True Tone ser till att färgerna på din skärm förblir konsekventa genom att anpassa sig till rumsbelysningen. Om du har en iPad Pro, iPhone X eller iPhone 8 kan du prova True Tone för att se om du gillar det.

Av tredje generationens “butterfly switch” -tangentbord noterade Macworld, “Sammantaget k√§nns (tangentbordet) ganska mycket som tidigare generationer. F√∂r mig √§r det negativt. ‚ÄĚ

√Ėver kl Gr√§nsen, mycket skrevs om True Tone-sk√§rmen:

True Tone fungerar lika bra här som på iPad Pro Рåtminstone när du tittar på skärmen. Färgtemperaturen förändras och vita blir mycket lättare för ögonen.

NASA-ingenjör Craig A. Hunter gillade verkligen den nya bärbara datorn. I sin MacBook Pro-recension 2018 förklarar han:

Det finns mycket att gilla med MacBook Pro 2018. Det har gjort stora framsteg i prestanda och g√•r tillsammans med iMac Pro f√∂r ber√§kningar med en k√§rna och 2- till 5-k√§rnor som jag j√§mf√∂rde i denna recension. √Ėkningen av minne till 32 GB g√∂r det till en verkligt b√§rkraftig maskin f√∂r mina CFD-arbetsfl√∂den. Tangentbordet √§r mer exakt och tystare, och den nya True Tone-sk√§rmen √§r en enast√•ende funktion som mina √∂gon uppskattade varje g√•ng jag tittade p√• den. Sammantaget √§r denna 2018-modell en mycket solid utveckling med f√∂rb√§ttringar som betonar “Pro” i MacBook Pro.

Till sist, TechCrunch säger:

Nya MacBook Pro fortsätter den trenden; formfaktorn förblir densamma, och förändringarna ligger till stor del under huven. Men det här är i själva verket extremt kraftfulla maskiner byggda utifrån förutsättningen att man inte 2018 måste behöva kompromissa med kraften för att bli bärbar. Tja, kanske lite Рmen i de fall där du behöver lite intensiv grafisk bearbetning finns det alltid en extern GPU, vilket gör att maskinen kan VR och andra processintensiva uppgifter.

F√∂rst tillk√§nnagavs den 10 juli, 2018 MacBook Pro erbjuder upp till sex k√§rnprocessorer och 32 GB RAM-minne f√∂r f√∂rsta g√•ngen. Det erbjuder ocks√• en True Tone-sk√§rm p√• vissa modeller och ett nytt “tystare” tredje generationens tangentbord.

Apple hävdar att den sexkärniga processorn på 15-tums MacBook Pro-modellen erbjuder upp till 70 procent snabbare prestanda. Det noterar att de nya modellerna kan kompilera kod snabbare och köra flera virtuella maskiner och testmiljöer enklare än tidigare.

Du kan beställa en ny MacBook Pro via Apples webbplats. Har du beställt en?