Enkät: vilken ny iPhone-modell och konfiguration planerar du att köpa?

A slide shown during the September 13 iPhone Xs presentation, laying out Apple

Apples smarttelefonsortiment för i år spänner över vad som troligen är det bredaste iPhone-prisområdet någonsin, med en början på bara $ 449 för nybörjaren 32 GB iPhone 7-modellen från förra året och hela vägen upp till flaggskeppet $ 1 449 iPhone Xs Max med en galen halv lagring av terabyte.

Ge din röst nu

Att besluta om en kommer att bli hårdare än förra året, när det kom till valet mellan skåran eller hakan. På utsidan ser alla nya iPhones lik ut eftersom de använder samma helskärmsdesign med ett TrueDepth-kamerasystem inrymt i hakan.

Vi är angelägna om att lära dig vilken ny iPhone-modell du kanske vill, så gör din röst direkt nedan, men glöm inte att dela detaljerna för din önskade konfiguration i kommentarerna.

Vi kunde inte lista alla SKU: er för att täcka alla möjliga färger, storlekar och lagringskombinationer, men oroa dig inte Рvi har gjort omröstningen kort för tydlighetens och korthetens skull.

iPhone Xr: färger och storlekar

För att uppdatera ditt minne finns iPhone Xr med följande lagringskapacitet:

Xr kommer att ta lite l√§ngre tid √§n Xs-familjen. Apple kommer att b√∂rja acceptera f√∂rbest√§llningar f√∂r de nya iPhone Xr-modellerna n√§sta m√•nad fredagen den 19 oktober innan handenheten b√∂rjar s√§ndas n√§sta fredag ‚Äč‚Äčden 26 oktober.

Du kan förbeställa din från Apples Köp iPhone Xr-sida.

Alla iPhone Xr-färger

Och här är iPhone Xr-färger som erbjuds:

Jag önskar att dessa färger fanns tillgängliga på Xs-linjen.

iPhone Xs: färger och storlekar

Både iPhone Xs och dess större syskon, iPhone Xs Max, erbjuder dessa lagringskapacitet:

iPhone Xs och iPhone Xs Max kommer att kunna förbeställas från och med fredagen den 14 september före planerad leverans den följande fredagen den 21 september.

Du kan välja din modell och se prisinformation på Apples Köp iPhone Xs-sida.

iPhone Xs-färger

Telefonerna finns i tre färger:

Observera att den nya 512 GB lagrings-SKU är exklusiv för Xs-familjen.

iPhone trifecta

På en positiv sida behöver du inte längre spara på de viktigaste funktionerna om din budget inte tillåter att välja den dyrare Xs-linjen eftersom Xr i grunden är en Xs med ett aluminium snarare än rostfritt stålband, ingen 3D Touch, ingen OLED och en bakre kamera med en lins.

iPhone Xs, iPhone Xs Max och iPhone Xr

Jag s√§ger “i grund och botten” f√∂r att det finns andra skillnader mellan Xr- och Xs-serierna, men n√•got s√§ger att detta inte kommer att spela n√•gon st√∂rre roll f√∂r genomsnittliga k√∂pare som kommer att basera sitt k√∂pbeslut p√• pris, storlek och f√§rg nu n√§r alla nya iPhones ser ut och beter sig det samma.

Dina tankar

Återigen, om du ska rösta, dela gärna din föredragna färgväg och lagringskapacitet i kommentarer och förklara gärna resonemanget bakom ditt beslut.

Vi är alla vänner här. Om du ogillar Apple eller inte föredrar några av de nya iPhonerna vill iDownloadBlog-communityn fortfarande höra från dig i kommentarerna nedan.