ElectraTV jailbreak för tvOS 11.2-11.3 slÀppt

ElectraTV jailbreak för tvOS 11.2-11.3 slÀppt

Det har varit en upptagen stavning för jailbreak-utgÄvor! Vi har haft iOS 11-verktyg frÄn Electra-teamet, Apple TV-verktyg frÄn nitoTV, och nu en blandning av de tvÄ.

Den hÀr senaste versionen kallas ElectraTV, eller Electra för Apple TV, och Àr för tvOS firmware 11.2-11.3 inklusive. Det Àr en tvOS-port för Electra jailbreak för iOS 11.2-11.3.1, med utnyttjande av CoolStar et al. och blanda in lite tvOS-magi frÄn nitoTV och Jaywalker.

Som vanligt för de senaste versionerna stöder ElectraTV Endast Apple TV 4 och Apple TV 4K. Äldre enheter kommer bara inte att komma in pĂ„ Ă„tgĂ€rden just nu. De stödda firmware Ă€r tvOS 11.2-11.3, och det kommer inte heller att förĂ€ndras i framtiden, Ă€ven om det kan finnas tunnaste chanserna av tvOS 11.4 support.

För Apple TV 4 och 4K pÄ lÀgre firmware finns det nyligen slÀppt backr00m jailbreak, som stöder tvOS 10.2.2-11.1 inklusive, sÄ mellan dem tvÄ finns det en anstÀndig tÀckning av senaste Apple TV-firmware. Backr00m jailbreak kan laddas ner frÄn officiella nitoTV-webbplatsen.

ElectraTV för tvOS 11.2-11.3 Àr nu tillgÀnglig för nedladdning frÄn officiella Electra-webbplatsoch stÄr för nÀrvarande pÄ version 1.0.4. Observera att till skillnad frÄn iOS-versionen av Electra kommer tvOS-versionen endast i smaken som inte Àr utvecklare, baserat pÄ Ian Beer VFS-bugg. Det beror pÄ att det mer tillförlitliga flervÀgsfelet, som krÀver ett betalt utvecklarkonto att anvÀnda sig av, inte fungerar alls pÄ tvOS. För slutanvÀndaren kommer det inte att göra nÄgon större skillnad, och det kan faktiskt göra saker mindre förvirrande, eftersom det bara finns en version av verktyget, som kommer att vara tillgÀnglig för alla gratis.

Tidiga rapporter tyder pÄ att framgÄngsgraden Àr hög, och det har inte rapporterats om nÄgra katastrofer eller fel sÄvitt jag vet. Om du vill bidra med dina egna erfarenheter, bra eller dÄliga, sÀg ditt stycke i kommentarfÀltet nedan.

Vi kommer att sÀtta ihop en guide om hur man jailbreakar med ElectraTV mycket snart, sÄ hÄll ögonen öppna för det!