Electra Team tar ett officiellt sÀkert lÀge till Electra1131

Electra Team tar ett officiellt sÀkert lÀge till Electra1131

Om du anvÀnder Electra1131-jailbreak pÄ din iOS 11.2-11.3.1-enhet kan du övervÀga att öppna Cydia och installera de senaste uppdateringarna till ErsÀttning och Tweak Injector sÄ fort du mÀnskligt kan.

Dessa uppdateringar, som utfĂ€rdades av Electra Team pĂ„ fredag, implementerar ett officiellt “SĂ€kert lĂ€ge” pĂ„ enheter som har pwned med Electra1131 jailbreak-verktyget.

NÀr nÄgot utlöser SÀkert lÀge pÄ din jailbroken enhet kan du förvÀnta dig att se grÀnssnittet ovan.

Precis som Sauriks Cydia Substrate och dess kompletterande Safe Mode-funktion som kom som standard pÄ mÄnga tidigare fÀngelser, skyddar Electra Teams nya Safe Mode för Electra1131 din telefon om en tweak buggar ut eller kommer i konflikt med ett annat tillÀgg som du har installerat.

FelsÀkert lÀge förhindrar respring och start-loop-scenarier genom att ge dig en vÀg ut och lÄta dig komma till Cydia eller Sileo för att avinstallera de problematiska jailbreak-justeringarna sÄ att du kan ÄtergÄ till ett stabilt jailbroken-tillstÄnd.

Har du installerat dessa viktiga uppdateringar pÄ din jailbroken iOS 11.2-11.3.1-enhet Àn? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.