Electra Team: iOS 11.2-11.3.1 jailbreak-verktyg “tappar inom nĂ„gra dagar”

Electra Team: iOS 11.2-11.3.1 jailbreak-verktyg

Goda nyheter pÄ onsdagen för dem som har ivrigt vÀntat pÄ ett jailbreak för iOS 11.3.1: Electra-teamet meddelade att deras kommande jailbreak-verktyg skulle slÀppas de kommande dagarna.

Som det verkar kommer Electra-teamet att göra det anvÀnd en egen APFS-förbikoppling för att lösa ommonteringsproblemet som försenade verktygets slÀpp. Det enda som verkar vara kvar Àr lite förpackning och polering innan Electra 11.3.1 blir lÀttillgÀngligt för allmÀnheten.

Efter att nyheterna sjönk, officiella Electra-webbplats uppdaterades med en statusindikator som visar lagets framsteg pĂ„ verktyget. NĂ€r detta skrivs Ă€r indikatorn nĂ€stan full och visar ordet “Packaging”, som visas ovan.

Dessutom retar en retweet frĂ„n Atom Developments av Electra Team-medlem CoolStar den hĂ€r veckan ett kommande projekt som heter Sileo, som lovar att ”revolutionera nĂ„got du Ă€lskar att göra.”

Det finns inget officiellt ord Ă€nnu om vad Sileo kommer att vara, men det har varit nĂ„gra cirkulerande rykten och spekulationer om / r / jailbreak att det kan vara ett Cydia-alternativ för installation av jailbreak-tweaks. Återigen Ă€r detta Ă€nnu inte bekrĂ€ftat, och tillgĂ€nglig information frĂ„n och med nu lĂ€mnar mycket vickrum för tolkning.

Noterbart kommer Electra 11.3.1 att automatiskt filtrera inkompatibla jailbreak-tweaks frÄn att visas i Cydias standardförvar, som BigBoss, ModMyi och ZodTTD. Ett kalkylblad tillgÀnglig för utvecklare lÄter dem markera sina tweaks som kompatibla med iOS 11 sÄ att jailbreak-anvÀndare kan ladda ner dem nÀr det Àr dags.

NÀr officiellt slÀppt kommer Electra 11.3.1 att stödja alla firmwareversioner frÄn iOS 11.2-11.3.1; dessa firmwareversioner Àr sÄrbara för Ian Beers tfp0-exploatering, som spelade en meningsfull roll i det uppdaterade jailbreak-verktygets utveckling.

Är du glada över att jailbreak iOS 11.3.1? LĂ„t oss veta i kommentarfĂ€ltet nedan.