EinsteinVibes ger haptisk feedback till iOS Calculator-appen

EinsteinVibes ger haptisk feedback till iOS Calculator-appen

Det har varit mÄnga haptiska Äterkopplingsbaserade jailbreak-tweaks slÀppta under min tid, men EinsteinVibes av iOS-utvecklare Àr en av de första jag har sett som ger haptisk feedback till stock Calculator-appen i iOS.

EinstienVibes utnyttjar kraften i Apples Taptic Engine för att ge Calculator-appanvÀndare en subtil vibration varje gÄng de trycker pÄ nÄgon av appens knappar.

I vÄra tester erbjuder EinsteinVibes en trevlig upplevelse som att anvÀnda en riktig kalkylator med taktila knappar, men det verkar inte fungera pÄ telefoner utan Taptic Engine som iPhone 6 och tidigare. Vi krita upp detta till en enkel hÄrdvarukompatibilitet dÀr tweak beror pÄ Apples nyare hÄrdvara för att fungera.

Beroende pÄ hur ofta du anvÀnder Calculator-appen pÄ din enhet istÀllet för att bara be Siri att göra dina matematiska lÀxor Ät dig, kan tweak vara vÀrt att installera. Detta Àr sÀrskilt fallet om du redan anvÀnder en arsenal av andra haptiska feedbackrelaterade tweaks och vill sprida sÄdan funktionalitet till din stock Calculator-app.

Om du Àr intresserad av att testa EinsteinVibes sjÀlv kan du ladda ner den gratis frÄn Cydias Packix-arkiv.

Tweak fungerar pÄ jailbroken iOS 11 iPhones och har inga alternativ att konfigurera. Dessutom kan de som Àr intresserade av att lÀra sig hur tweak fungerar se dess kÀllkod pÄ utvecklarens GitHub-sida.

Tror du att haptisk feedback komplimangerar Calculator-grÀnssnittet i iOS? Dela varför eller varför inte i kommentarfÀltet nedan.