Efter Twitter API Àndringar, Tweetbot för att förlora streaming och andra funktioner

Efter Twitter API Àndringar, Tweetbot för att förlora streaming och andra funktioner

Tack vare en nyligen införd Twitter API-förĂ€ndring, Tapbots Tweetbot-app för iPhone och iPad hĂ„ller pĂ„ att förlora viktig funktionalitet. Ändringarna kommer ocksĂ„ att pĂ„verka vilken typ av information Tweetbot Apple Watch-anvĂ€ndare kan se pĂ„ sina handleder.

I ett meddelande pÄ appens Nyheter-sida i App Store förklarar Tapbot:

Den 16 augusti inaktiverar Twitter delar av deras offentliga grÀnssnitt som vi anvÀnder i Tweetbot. Eftersom Twitter har valt att inte tillhandahÄlla alternativ till dessa grÀnssnitt har vi tvingats inaktivera eller försÀmra vissa funktioner. Vi Àr ledsna över detta, men tyvÀrr Àr detta helt utom vÄr kontroll.

Tidslinjestreaming pÄ WiFi Àr nu inaktiverat. Dina tidslinjer uppdateras nu automatiskt var 1-2: e minut istÀllet.

Push-aviseringar för omnÀmnanden och direktmeddelanden kommer nu att försenas med nÄgra minuter.

Push-aviseringar för gillar, retweets, följer och offert har inaktiverats. Vi kommer att undersöka ta tillbaka nÄgra av dessa i framtiden.

Flikarna Aktivitet och Statistik har tagits bort.

Watch-appen, som var mycket beroende av aktivitetsdata, har tagits bort.

Twitter API-Àndringarna, som var tillkÀnnagavs först under vÄren, kommer verkligen hÄrt ner pÄ tredjeparts Twitter-lösningar som Tweetbot. FrÄn och med den hÀr veckan kommer Twitter att förhindra att tvÄ viktiga verktyg fungerar i appar frÄn tredje part. Först kommer nya tweets inte lÀngre att strömma in i tjÀnsten i realtid. För det andra kommer push-meddelanden nu att försenas.

Dessa förÀndringar förvÀntas pÄverka Tweetbot för Mac-appen för.

Twitter har all rĂ€tt att fĂ„ sitt sociala nĂ€tverk att fungera bĂ€st med sina egna appar och webbplats. ÄndĂ„ kommer dessa tillfĂ€lliga kraschar mot Twitter-klienter frĂ„n tredje part aldrig att kĂ€nna sig riktiga för mĂ„nga anvĂ€ndare.

Vad tror du? LĂ„t oss veta i kommentarerna nedan.