Dr. Mario World lanserades pÄ Android och iOS den 10 juli

Dr Mario World skÀrmdumpar

Efter att initialt retats av Nintendo tillbaka i januari har Dr. Mario World nu ett slÀppdatum.

Dr. Mario World kommer att lanseras pĂ„ Android och iOS den 10 juli. Den Ă€r tillgĂ€nglig för förbestĂ€llning i bĂ„de App Store och Play Store just nu, sĂ„ om du ser fram emot Nintendos nĂ€sta mobilspel kan du “förbestĂ€lla” det just nu.

Nintendo slÀppte ocksÄ en lÄng video för Dr. Mario World som förklarar hur spelet fungerar. Det Àr ett match tre-spel dÀr du fÄr ett begrÀnsat antal kapslar per nivÄ, och du mÄste eliminera virusen med dessa kapslar för att slutföra nivÄn. Nintendo sÀger att det kommer att finnas fem vÀrldar tillgÀngliga i början, var och en med flera nivÄer, och fler vÀrldar kommer att lÀggas till senare.

Det finns flera lÀkare som du kan spela som i spelet, inklusive Mario, Luigi och Princess Peach, och varje lÀkare har en speciell skicklighet som hjÀlper dig att rensa en nivÄ. Det finns ocksÄ föremÄl som hjÀlper dig att rensa en scen. Dessa lÀkare kan köpas med mynt eller diamanter, varav den senare Àr premiumvalutan.

Dr Mario World Àr fri att börja, men erbjuder diamanter som du kan köpa och anvÀnda för olika saker. Till exempel mÄste du anvÀnda ett hjÀrta för att försöka en nivÄ, och om du tar slut pÄ hjÀrtan kan du antingen vÀnta pÄ att de ska fyllas över tiden eller betala diamanter för att fÄ fler hjÀrtan direkt.

Videon visar hur mycket diamanterna kommer att kosta. Det finns flera alternativ tillgÀngliga, frÄn $ 1,99 för 20 diamanter eller 50 plus 3 bonusdiamanter för $ 4,99. Det bÀsta alternativet Àr 700 diamanter plus 350 bonusdiamanter för 69,99 dollar.

Nintendo sÀger att en ihÄllande internetanslutning krÀvs för Dr. Mario World.

Dr Mario Àr inte en av Nintendos största franchisetagare, men det Àr bra att se Nintendo fortsÀtta att slÀppa mobilspel pÄ Android och iOS. Och eftersom det hÀr Àr Nintendo som slÀpper ut ett nytt mobilspel med Mario i namnet, kan Dr. Mario World utsÀtta mÄnga nya mÀnniskor för Dr. Mario-serien, som har sitt ursprung i NES 1990.

Ska du prova Dr. Mario World nÀr den startar nÀsta mÄnad?