Det första Apple-godkända batteripaketet med Lightning-ingångsladdning anländer

Belkin Lighting

Belkin håller på att släppa det första Apple-godkända batteripaketet som har en Lightning-portingång för laddning. De BoostCharge Power Bank Lightning 1oK kommer snart.

Som först upptäcktes av MacRumors, erbjuder kraftbanken 10 000 mAh laddningskraft. Den laddas över en blixtkontakt med antingen en USB-till-blixtkabel eller en kompatibel blixtdocka som säljs separat. Enheten är certifierad enligt Apples MFi-licensprogram, som garanterar att produkten uppfyller Apples standarder för kvalitet och kompatibilitet.

Belkin förklarar:

Denna bärbara powerbank är speciellt designad för iPhone och iPad och är den första MFi-powerbanken som laddar via Lightning-kontakten, så att du kan använda samma Lightning-kabel för att ladda powerbanken som du laddar din iPhone. Denna en-kabel-lösning gör den här lilla, tunna, lätta powerbanken (aka bärbar laddare) perfekt för on-the-go-laddning och är helt MFi-certifierad för att garantera kompatibilitet med iPhone och iPad.

Ska du köpa den?

√Ąven om det √§r fantastiskt att se en produkt som den h√§r √§ntligen lanseras, finns det n√•gra saker att t√§nka p√•.

Först är priset. För $ 59,99 är det ungefär dubbelt så mycket som du skulle betala för ett vanligt batteripaket med liknande kapacitet. Dessutom kan ett klokare val under 2018 vara att få ett USB-C-batteripaket som skulle fungera med fler enheter, inklusive de som inte tillverkats av Apple.

BoostCharge Power Bank Lightning 10K kommer att finnas i vitt och svart.