Denna tweak slumpmÀssigt placerar dina lösenordsknappar

Denna tweak slumpmÀssigt placerar dina lösenordsknappar

NÀr du interagerar med lÄsskÀrmens lösenordsinmatningsgrÀnssnitt kommer du att mÀrka att siffertangenterna alltid finns pÄ samma plats. Detta gör det lÀttare att ange lösenord, men det gör det ocksÄ enkelt för nyfikna att titta över axeln och titta pÄ numren du ringer in för att lÄsa upp din enhet.

HÀr för att hjÀlpa till med detta problem Àr en gratis jailbreak tweak kallas CodeScramber 12 av iOS-utvecklare. Som du kanske redan har dragit slutsatsen frÄn tweak-namnet slumpar CodeScrambler 12 platserna för lösenordets siffertangenter varje gÄng du försöker lÄsa upp handenheten, som visas ovan.

CodeScramber 12 löser effektivt blicken över axeln eftersom mÀnniskor Àr mer benÀgna att gissa ditt lösenord genom att komma ihÄg positionerna för knapparna du trycker pÄ Àn de Àr för att försöka urskilja det lilla typsnittet som skrivs ut pÄ varje knapp. SlumpmÀssiga siffror varje gÄng du lÄser upp handenheten förbÀttrar chansen att den hÀr personen kommer att trycka pÄ fel nummer efter att ha sett dig ange ditt lösenord och effektivt blockera dem.

Konceptet bakom CodeScramber 12 borde lÄta vagt bekant för veteranjailbreakers, och det beror pÄ att samma utvecklare slÀppte den ursprungliga CodeScrambler tillbaka i iOS 5.x-eran. En annan tweak kallad ScramblePass stödde senare ocksÄ nyare iOS-versioner.

En gÄng installerad lÀgger CodeScrambler 12 en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera tweak efter dina önskemÄl:

HĂ€r kan du:

De ytterligare alternativen som ingÄr i CodeScrambler 12 kan anvÀndas för att ytterligare förvirra en överkorsad lösenkodsglans, och av den anledningen tror vi att denna tweak kommer att tilltala de oroliga mÀnniskorna dÀr ute som vill att deras information ska vara sÀker till varje pris.

Medan de flesta anvÀnder Face ID eller Touch ID-utrustade telefoner idag, betyder det inte att de inte ser lÄsskÀrmens lösenordgrÀnssnitt dÄ och dÄ. Som sagt, alla i denna situation kan dra nytta av effekterna av CodeScrambler 12.

De som Àr intresserade av att prova CodeScrambler 12 kan ladda ner den gratis frÄn eskimo_devs beta-förvar i Cydia eller Sileo. De som inte redan anvÀnder det hÀr förvaret kan lÀgga till det i valfri pakethanterare via följande URL:

https://repo.eskimo.dev

CodeScrambler 12 stöder alla jailbroken iOS 7-12 enheter, inklusive A12 (X) sorten.

Tror du att CodeScrambler 12 förbÀttrar handenhetens sÀkerhet? LÄt oss veta dina tankar i kommentarfÀltet nedan!