Denna tweak sÀtter en ledig RAM-indikator i iPhone X: s statusfÀlt

Denna tweak sÀtter en ledig RAM-indikator i iPhone X: s statusfÀlt

IPhone X-skÄran tvingade Apples att omforma handenhetens statusfÀlt för att utnyttja ledigt utrymme pÄ bÀsta möjliga sÀtt. Resultatet ser inte sÄ dÄligt ut, men mjukvaruprojekt i jailbreak-samhÀllet hittar alltid sÀtt att förbÀttra triviala saker av detta slag.

Ett utmÀrkt exempel Àr en ny gratis jailbreak-tweak som heter FreeRAMUnderTimeX av iOS-utvecklare. Precis som namnet antyder visar denna tweak mÀngden ledigt RAM-minne du har precis under tidsindikatorn i iPhone X: s statusfÀlt.

iOS reglerar automatiskt din RAM-anvĂ€ndning för bĂ€sta prestanda bland dina nyligen anvĂ€nda appar, och med en nĂ„dig 3 GB RAM ombord kvĂ€ver iPhone X nĂ€stan aldrig i daglig anvĂ€ndning. ÄndĂ„ gör det aldrig ont att se hur mycket av ditt RAM-minne som inte anvĂ€nds.

Den lediga RAM-indikatorn visas precis under statusfÀltets tidsindikator dÀr iOS-brödsmulslÀnkar vanligtvis visas. Som du kan se spelar det till och med snyggt med statusfÀltikoner, till exempel indikatorn för platstjÀnster.

Även om inte alla tycker om att se live-hĂ„rdvaruinformation i ansiktet pĂ„ sin iPhone, kan det vara ett utmĂ€rkt tillskott för mer avancerade anvĂ€ndare som gillar att se vad som hĂ€nder bakom kulisserna. Dessutom kan det ge tips om varför din enhet gĂ„r trög ibland.

Med inga alternativ att konfigurera Àr allt du behöver göra att installera FreeRAMUnderTimeX frÄn Cydia och du Àr redo. Du mÄste avinstallera tweak frÄn Cydia om du nÄgonsin vill inaktivera den.

Om du Àr intresserad av att prova FreeRAMUnderTimeX, kan du ladda ner den gratis frÄn Cydias BigBoss-förvar. Observera att justeringen endast Àr avsedd för jailbroken iPhone X-telefoner, eftersom det beror pÄ statusfÀltets design som Àr specifik för den hÀr enheten.

Är du intresserad av att ha realtids RAM-information i din iPhone Xs statusfĂ€lt? LĂ„t oss veta varför eller varför inte i kommentarfĂ€ltet nedan.