Denna tweak bryter ner mobil dataanvÀndning frÄn avinstallerade appar

Denna tweak bryter ner mobil dataanvÀndning frÄn avinstallerade appar

ObegrÀnsade dataplaner finns överallt dessa dagar, men en betydande andel av befolkningen anvÀnder fortfarande begrÀnsade planer. Vem som helst i den senare kategorin Àgnar sig troligen noga med sin mÄnatliga dataanvÀndning Àn obegrÀnsade anvÀndare. Men i vilket fall som helst lÀmnar iOS: s inbyggda övervakningssystem för mobildata mycket att önska.

Lyckligtvis ringde en ny gratis jailbreak-tweak ShowGoneCellularData av iOS-utvecklare kan hjÀlpa. Denna tweak tvingar iOS att visa detaljerad statistik för mobil dataanvÀndning för appar som du tidigare har tagit bort.

Om du Àr nÄgot som jag, laddar du ner och raderar antagligen appar pÄ din telefon sÄ fort du lÀr dig mer om dem online. Problemet hÀr Àr att iOS visar hur mycket data dina avinstallerade appar har anvÀnt, men det bryter inte ner saker i ett lÀttförstÄeligt format. Detta leder oundvikligen till missförstÄnd.

NÀr du har installerat ShowGoneCellularData blir avsnittet under tappbart. NÀr du öppnar den hittar du en fullstÀndig lista över appar som du har avinstallerat och mÀngden data som alla anvÀnde.

Hur Àr det för detaljerat? Det Àr verkligen bÀttre Àn att se en engÄngssiffror och inte ha nÄgon aning om vilka appar som anvÀnde mest av den informationen.

Även om det vore trevligt om Apple erbjöd den hĂ€r funktionen direkt ur lĂ„dan Ă€r det uppenbart att Apple inte har tĂ€nkt sĂ„ lĂ„ngt framĂ„t. Som sagt, du unnar dig den hĂ€r funktionen just nu installera ShowGoneCellularData frĂ„n Cydias BigBoss-arkiv gratis.

TÀnk pÄ att ShowGoneCellularData endast Àr avsedd för iOS 11-enheter med jailbreak. Det kan fungera pÄ tidigare versioner av iOS, men vi har inget sÀtt att testa detta sÀkert. Med det sagt installerar du den hÀr tweak pÄ iOS 10 och tidigare pÄ egen risk.

Tycker du att det Àr praktiskt att se mÀngden mobildata som dina avinstallerade appar har anvÀnt? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.