Denna ryska drönare Àr en flygande svÀvare som inte fruktar terrÀng

Denna ryska drönare Àr en flygande svÀvare som inte fruktar terrÀng

Det finns olika kategorier av drönare, men den mest allmÀnna uppdelningen som kan göras Àr den mellan civila drönare och militÀra drönare. De Chirok faller verkligen i den andra kategorin och ger mÄnga innovationer inom omrÄdet, sÀrskilt tack vare det innovativa systemet genom vilket det rör sig pÄ marken.

Tillverkad av militÀrföretaget delvis i hÀnderna pÄ den ryska staten, Àr denna drönare faktiskt en flygande svÀvare, en funktion som gör att den kan starta, landa och flytta till noll höjd, praktiskt taget pÄ alla typer av terrÀng och till och med pÄ vattnet i full lÀtthet.

LÄS OCH: Walkera QR Y100, den billigaste drönaren som kan styras frĂ„n smarttelefonen

Flygplanet i frĂ„ga Ă€r fjĂ€rrstyrt och har ett ‘vingbredd 10 meter och en vikt pĂ„ 750 kg. Tack vare de kraftfulla motorerna och de rymliga batterierna Chirok drönare den kan nĂ„ höjder pĂ„ nĂ€stan 6000 meter, rĂ€ckvidd pĂ„ nĂ€stan 3000 km och bĂ€ra upp till tre mĂ€nniskor och naturligtvis vapen och ammunition.

Inte mÄnga andra detaljer har slÀppts om detta MilitÀr UAV, men om du vill fÄ en uppfattning om hur det ser ut, lÀmnar vi dig ett par videor (för andra gÄngen till minut 4) som visar en 1: 5 skalmodell, som dök upp pÄ MAKS Rysslands flygshow av Förra Äret.

Via: Engadget