Den prisbelönta iPhone-kameraprogrammet Obscura lanseras pÄ iPad

Den prisbelönta iPhone-kameraprogrammet Obscura lanseras pÄ iPad

iPhone fotograferingsfans, glÀd dig! Obscura, en av de bÀsta kameraapparna som förenklar konsten att ta den perfekta bilden, lanserades idag pÄ iPad med ett vackert inbyggt grÀnssnitt.

Utvecklaren Ben McCarthy sÀger att han ursprungligen planerade att ta med iPad-stöd i början av sommaren, men var tvungen att skjuta upp det eftersom det inte var helt klart vid den tiden och han ville ÀndÄ starta den stora Obscura 2-uppdateringen ÀndÄ. Den senaste versionen (1.2) ger inbyggt stöd för iPad-skÀrm tre Är efter att Obscura debuterade i App Store i juli 2015.

Uppdateringen ger ocksÄ en massa korrigeringar för layoutproblem för iPhone SE och iPhone 5s, blixten utlöses inte, ett fel som fick kameraflöden att frysa, en annan som orsakade en krasch vid kamerafÄngst (relaterad till vitbalans) och mer.

Den tidigare uppdateringen (version 1.1) lade till vitbalanskontroller samtidigt som metadatavisaren förbÀttrades med förmÄner som en karta över dina foton. Kunder kan nu förhandsgranska och köpa premiumfilter i bildvisaren eller frÄn kameran. Slutligen lagrar appen nu dina vitbalansdetaljer och filterinformation i bildmetadata.

HANDLEDNING: Hur man visar EXIF-bildmetadata i Finder

Ben sÀger att mer spÀnnande saker pÄgÄr som han inte kunde avslöja för tillfÀllet, Àven om han bekrÀftade att ytterligare sprÄkstöd finns pÄ gÄng. John Voorhes skrev i sin granskning av Obscura 2 för MacStories att den hÀr instÀllbara manuella kameraprogrammet Àr sÀrskilt anmÀrkningsvÀrt pÄ grund av en massa smakfulla filter och avancerad manuell kontroll.

Den hÀr uppdateringen Àr gratis för befintliga anvÀndare av appen.

Camera Obscura 2 Àr en nedladdning pÄ 4,99 USD frÄn App Store.

Endast under en begrÀnsad tid kan du lösa in din gratis kopia av Obscura 2 via Apples officiella Apple Store-app genom att följa instruktionerna i vÄr steg-för-steg-handledning.