De bästa nedräkningsapparna för iPhone och iPad för alla evenemang

Countdown Apps for iPhone and iPad

När en viktig händelse kommer, oavsett om det är födelsedag, jubileum eller semester, väntar vi alla med förväntan. För att göra den väntan mer uthärdlig kan du få en cool nedräkningsapp för din iPhone eller iPad och dessa är några av de bästa.

Kriterier och funktioner

Här är några saker vi letade efter när vi skapade den här listan över nedräkningsappar för iPhone och iPad.

Timer och widget för händelsnedräkning

Utvecklad av iDB, Event Countdown Timer & Widget låter dig skapa vackra nedräkningar och räkningar. Du kan anpassa dina evenemang med dina egna tapeter eller använda en av de tusentals bakgrundsbilder som finns i appen.

Anmärkningsvärda funktioner för händelser:

Med den renaste designen av alla är Event Countdown en väl avrundad applikation med alla klockor och visselpipor. Du kan synkronisera händelser mellan flera enheter och dela nedräkningar med dina vänner och familj.

Nedräkning!!

Nedräkning!!  på iPhone

Nedräkning!! låter dig enkelt ställa in dina nedräkningar med flexibla enheter som månader, dagar, timmar, minuter, sekunder och till och med hjärtslag.

Nedräkning!! anmärkningsvärda funktioner:

Med Countdown !! kan du svepa genom dina nedräkningar, dela dem med andra och använda widgeten för en snabb blick på ditt nästa evenemang.

Nedr√§kning ¬į

Nedräkning på iPhone

Nedr√§kning ¬į ger dig kategorier f√∂r dina nedr√§kningar som liv, arbete och f√∂delsedag. Detta l√•ter dig visa alla nedr√§kningar p√• huvudsk√§rmen eller bara den kategori du vill ha.

Nedr√§kning ¬į anm√§rkningsv√§rda funktioner:

Nedr√§kning ¬į ger dig attraktiva teman och flera nedr√§kningar med antalet dagar. Du kan ocks√• importera h√§ndelser fr√•n din kalender och v√§lja mellan ett par widgetstilar.

Nedräkningsstjärna

Nedräkningsstjärna på iPhone

Countdown Star är den perfekta appen för dem som vill justera nedräkningen direkt på klockan. Händelsen visas från antalet år ner till sekunderna och du kan flytta skjutreglaget för att ändra den skärmen.

Nedräkningsstjärna anmärkningsvärda funktioner:

Countdown Star är en fantastisk nedräkningsapp med flexibla klockenheter, användbara inställningsalternativ och en trevlig widget.

Event Countdown Lite

Event nedräkning iPhone

Event Countdown Lite är en snygg app som visar alla dina nedräkningar i en lista och du kan trycka på var och en för att se klockan ner till den andra.

Event Countdown Lite anmärkningsvärda funktioner:

Event Countdown Lite låter dig bjuda in vänner att övervaka dina nedräkningar tillsammans eller helt enkelt dela dem.

Nedräkning + Kalender (Lite)

Nedräkning plus kalender på iPhone

En ytterligare app som är värt att kolla in är Countdown + Calendar (Lite). Välj en kategori för ditt evenemang som födelsedag, semester, bröllop eller konsert. Välj sedan ett tema och justera teckensnitt, färg och bakgrundsskugga.

Nedräkning + Kalender (Lite) anmärkningsvärda funktioner:

Nedräkning + Kalender (Lite) är enkel att använda och ställa in, låter dig välja enheter för nedräkning från år till sekunder och erbjuder offentliga händelseinställningar för delning med andra användare.

Låt nedräkningen börja!

Dessa nedräkningsappar för iPhone och iPad är perfekta för att hålla reda på hur nära de viktiga händelserna är. Använder du någon av dessa appar eller föredrar du en annan? Låt oss veta! Och kolla in några av våra andra applistor för iPhone medan du är här.