De bÀsta klockapparna för Apple TV

clock apps for apple tv - Ellie

Det finns mÄnga sÀtt att anvÀnda din Apple TV. FrÄn att titta pÄ filmer till att spela spel till att lÀra sig en ny fÀrdighet, appar Àr rikliga enligt ditt intresse. Men nÀr din Apple TV sitter pÄ tomgÄng Àr en klocka bÄde en anvÀndbar och attraktiv skÀrm.

Om du Àr pÄ marknaden Àr hÀr nÄgra av de bÀsta klockapparna för Apple TV.

Kriterier och funktioner

Det hÀr Àr nÄgra av de saker vi letade efter nÀr vi skapade den hÀr listan över klockappar för Apple TV.

Wallscape

Wallscape Apple TV

Varje gÄng du öppnar Wallscape pÄ din Apple TV fÄr du en underbar bild att följa med tiden. Och för varje foto kan du se platsen dÀr den togs.

Wallscape anmÀrkningsvÀrda funktioner:

För ett iögonfallande foto, ditt nuvarande vÀder och naturligtvis en klocka, Àr Wallscape ett bra alternativ för din Apple TV.

Ellie

Ellie Apple TV Ocean

Medan gratis alltid Àr bÀst Àr det lilla priset du betalar för Ellie vÀrt det om du vill ha video med din klocka snarare Àn en enkel bakgrundsfÀrg eller statisk bild.

Ellie anmÀrkningsvÀrda funktioner:

Ellie ger dig fantastisk utsikt och scenerna tÀcker mest smak, humör eller preferenser. För en klocka som ger mer till din Apple TV-skÀrm, kolla in Ellie.

Klocka och timer

Klocka och timer Apple TV

Clock and Timer för Apple TV Àr ett annat bra alternativ som erbjuder lite mer Àn resten. Appen lÄter dig Àndra fyra instÀllningar och ger dig verktygsfunktioner som en timer och stoppur.

AnmÀrkningsvÀrda funktioner för klocka och timer:

Clock and Timer visar en vÀldigt grundlÀggande bakgrundsgradient med din lokala tid och datum. Men de extra alternativen för vÀrldsklockan och verktygen kompenserar för det om du anvÀnder dem.

Nixie Time

Nixie Time Apple TV

Att ge dig tiden med nixie-rör Àr, ja, Nixie Time. För nÄgot annat i en klockdisplay, ger den hÀr appen den glödande apelsinen frÄn sina trÄdnÀtrör och en sval reflektion av den ocksÄ.

Nixie Time anmÀrkningsvÀrda funktioner:

Även om det kanske inte finns en massa utmĂ€rkta funktioner för Nixie Time-appen, Ă€r skĂ€rmen i sig det som gör den unik.

TextClock

TextClock Apple TV

En ytterligare Apple TV-klockapp som du mÄste kolla in Àr TextClock. Detta vÀldigt intressanta sÀtt att se tiden visar den i ord istÀllet för siffror.

TextClock anmÀrkningsvÀrda funktioner:

TextClock ger dig kanske inte den exakta tiden ner till minuter och sekunder, men konceptet Àr riktigt snyggt för ett annat sÀtt att berÀtta tid.

Tick ​​tick – vĂ€lj din klocka

Dessa fem klockappar för Apple TV erbjuder var och en nÄgot de andra inte gör. Men de Àr alla fantastiska alternativ. SÄ det kommer sÀkert att finnas en hÀr för dig. AnvÀnder du redan en av dessa eller ska du kolla in en nu? LÄt oss veta!