De bästa avslappningsapparna för Apple TV som hjälper dig att varva ner

Calm Full Screen Apple TV relaxation apps

Alla använder sin Apple TV för olika saker. Oavsett om det är att titta på filmer, jamma till musikvideor eller spela spel så underhåller den mångsidiga enheten oss. Så när det är dags att koppla av efter en lång dag, varför inte dyka upp i en app för det också?

Från lugna ljud till lugnande scener, det här är de bästa apparna för Apple TV som hjälper dig att varva ner.

Kriterier och funktioner

Här är några av de saker vi letade efter när vi skapade den här listan över avslappningsappar för Apple TV.

Lugna

Lugn Apple TV

Lugn är en underbar avkopplingsapp som erbjuder både ljud och scener. Välj mellan alternativ som en bergsjö, solnedgångsstrand eller en mystisk fontän. Scenerna är inte stillbilder utan rörliga bilder som passar bra till ljudet. Dessutom kan du sätta scenen i helskärmsläge.

Lugna anmärkningsvärda funktioner:

För en app med många ljud och scener och bonusfunktioner som täcker alla typer av avkopplingsalternativ är lugn ett utmärkt val.

Atmo

Atmo Apple TV

Atmo är en annan fantastisk app med vacker natur. Du kan välja mellan en sprakande eldstad, lugnande flodmorgon eller färgglatt akvarium gratis.

Atmo-anmärkningsvärda funktioner:

Atmo har inte massor av extra funktioner som du kan se. Men appen behöver dem inte. Det är ett enkelt verktyg som hjälper dig att varva ner med underbara scener och ljud som matchar.

Gratis avkopplande naturljud

Gratis avkopplande natur Apple TV

Med havsvågor, oktoberregn och en lugn eldstad är Free Relaxing Nature Sounds ett bra komplement till din samling av avslappningsappar.

Gratis avkopplande natur låter anmärkningsvärda funktioner:

Free Relaxing Nature Sounds är en fantastisk gratis app utan bekymmer om köp i appen för ytterligare ljud och scener. Du har åtta härliga alternativ att välja mellan.

Ställ in scenen med avslappningsappar

När det är lugnt i ditt hem kan din Apple TV hjälpa dig att slappna av och varva ner. Dessa appar är bra alternativ för att göra just det. Använder du någon av dessa appar eller har du en favorit som du vill rekommendera? Låt oss veta!