Cosmic-Watch fÄngar Äterigen vÄrt universum i fantastiska detaljer

Cosmic-Watch update

Tillbaka 2016 granskade vi positivt Cosmic-Watch-appen för iPhone och iPad. Prissatt till 4,99 USD visar den universella appen förhÄllandet mellan tid och kosmos med fantastisk 3D-grafik. Nu Àr appen ute med sin mest betydelsefulla uppdatering sedan den första lanseringen och ja, den Àr inte hÀr.

Med Cosmic-Watch 2.0 innehÄller nu det virtuella planetariet för mobila enheter en helt ny himmelvy, som gör att du kan peka enheten uppÄt för att fÄ en realtidsvy pÄ konstellationerna, stjÀrnorna och planeterna i rymden frÄn din plats. Med hjÀlp av augmented reality Àr utsikten fantastisk, oavsett var du Àr.

Sky View

Uppdateringen ger ocksÄ nya astronomiska och tidsrelaterade hÀndelser och meddelanden till appen för första gÄngen. Med dessa kan du hitta datum för kommande mÄnfaser, nÀsta dagjÀmning och solstÄnd, och mÄn- och solförmörkelser.

Cosmic-Watch erbjuder mÄnga olika vyer. Den nyligen uppdaterade solsystemet visar en traditionell layout dÀr du kan se banan för andra planeter i vÄrt solsystem. HÀr kan du hitta objekt, zooma in och ut och vÀxla mellan heliocentrisk och geocentrisk för ökat utbildningsvÀrde. Oroa dig inte, folkens, den klassiska himmelsfÀrvyn kvarstÄr.

Du kan ocksÄ hitta en ny samtida ekvatorial urtavla.

Solsystemvy

Andra Cosmic-Watch 2.0-funktioner inkluderar:

Som vi tidigare noterat löser Cosmic-Watch inte riktigt nÄgra verkliga problem, men Àndrar inte det faktum att den hÀr appen Àr utmÀrkt för mÀnniskor vars behov gÄr lÀngre Àn att berÀtta tid. Den utsökt designade appen hjÀlper bÄde genomsnittliga och expertanvÀndare att förstÄ tid ur astronomisk synvinkel.

Och eftersom Cosmic-Watch i grunden Àr en klocka, Àr det trevligt att veta att appen förblir schweizisk tillverkad, nej?

Du kan ladda ner Cosmic-Watch pÄ App Store.