CoolStar: Electra 11.3.1 för att filtrera inkompatibla tweaks frÄn Cydias standardförrÄd

CoolStar: Electra 11.3.1 för att filtrera inkompatibla tweaks frÄn Cydias standardförrÄd

Medan Electra-teamet arbetar hÄrt för att producera ett fungerande jailbreak-verktyg för iOS 11.3.1 bland ovÀntade förseningar, teammedlem CoolStar tog till Twitter pÄ mÄndag att meddela en ganska uppmÀrksamhetsuppdatering.

Som det verkar kommer Electra 11.3.1 att innehĂ„lla en funktion som heter “Project Repo Unclutter” som automatiskt filtrerar inkompatibla jailbreak-tweaks frĂ„n att visas i Cydias standardförvar (BigBoss, ModMyi och ZodTTD).

Det hÀr filtret skulle förhindra anvÀndare frÄn att söka efter och installera potentiellt skadliga tweaks pÄ sina nyligen jailbreakade enheter, vilket hjÀlper till att mildra risken att man kan behöva ÄterstÀlla sin enhet och förlora jailbreak i processen.

AnmĂ€rkningsvĂ€rt nĂ€mner inte CoolStar’s Tweet hur funktionen kommer att pĂ„verka Packix-förvaret, som har fĂ„tt betydande dragkraft bland iOS 11-tweak-utvecklare för sent med tanke pĂ„ det bristfĂ€lliga stödet för jailbreak-tweak pĂ„ standard Cydia-förvar som BigBoss pĂ„ nĂ„gra av de senaste jailbreakable firmware versioner.

Bortsett frÄn det gör Tweet det innehÄlla en lÀnk till ett speciellt kalkylblad dÀr utvecklare kan notera sina iOS 11-kompatibla jailbreak-tweaks. Genomsnittliga medlemmar i Joe jailbreak-community kan visa men inte redigera detta kalkylark.

Vilka Àr dina tankar om den kommande jailbreak-tweak-filterfunktionen i Electra 11.3.1? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.