BLU VIVO X5 och VIVO XL5 introduceras, säljs olåsta på Amazon

BLU VIVO X5 och VIVO XL5 introduceras, säljs olåsta på Amazon

Vi är nu inne i andra halvåret, vilket innebär att OEM-företag är upptagna med att introducera sina senaste produkter. I kombination med IFA 2019-evenemanget kommer de närmaste veckorna att vara mycket upptagna för telefontillverkarna. Med en paus från de bästa mobilmärkena på marknaden idag presenterar BLU Products två nya telefoner: BLU VIVO X5 och VIVO XL5. Paret följer Vivo X och Vivo XL4 som släpptes förra året. Det här är medelstora enheter, så förvänta dig att de har anständiga specifikationer till överkomliga priser.

Med överkomliga menar vi priser drygt hundra. De VIVO XL5 kostar $ 129,99 medan VIVO X5 är $ 99,99 på Amazon. Ett begränsat tidserbjudande är tillgängligt med 20 USD vilket kostar ytterligare $ 109,99 respektive $ 79,99. Nu är det mer attraktivt än någonsin.

Amazon och BLU Products kommer att sälja telefonerna olåsta i USA. Båda smarttelefonerna har tydliga skärmar, fingeravtryckssensor, 64 GB inbyggt lagringsutrymme, 3 GB RAM, 64-bitars 1,6 GHz Octa-Core-processor, Micro SD-kortplats för minneutvidgning och kraftfulla kameror. De är bara mellanklass men för sina priser är specifikationerna och funktionerna tillräckligt bra.

VIVO XL5 är större med en 6,3 ″ Infinity Display, V-Notch och tunna ramar. Det finns dubbla AI-kameror för dem som gillar mobilfotografering. 13MP huvud- och sekundär 2MP-sensor med skärpedjup, när den kombineras, kan leverera professionella porträttbilder. Det finns också det vanliga försköningsläget, HDR, panorama, slo-mo och livefilter bland andra. Förutom AI-funktioner finns det också AR-funktioner. Telefonen drivs av ett 400 mAh batteri och Android 9 Pie OS.

Ju mindre Blu VIVO X5 levereras med en 5,7-tums HD + 18: 9-skärm, en 13MP huvudkamera med AI-funktioner och en 8MP selfie-shooter med LED-blixt. Den här är mer kompakt och passar perfekt för din hand på grund av storleken. Den här ser också lite lyxig ut på grund av lädermönsterbatterilocket, något du vanligtvis inte ser i budgettelefoner.