BetterCCXI gör vissa iOS 11 Control Center-moduler mer tillgÀngliga

BetterCCXI gör vissa iOS 11 Control Center-moduler mer tillgÀngliga

En av de stora förbÀttringarna som levererades med iOS 11 var operativsystemets redesignade modulÀra Control Center-grÀnssnitt. Men sÄ trevligt som det Àr, lÀmnar det fortfarande lite att önska.

Lyckligtvis ringde en ny jailbreak-tweak BetterCCXI av iOS-utvecklare kan du lösa nÄgra av de brister som finns i iOS 11: s Control Center-grÀnssnitt.

BetterCCXI: s frÀmsta fokus Àr att göra Control Centers anslutnings- och musikmoduler mer tillgÀngliga. Tweak uppnÄr sitt mÄl genom att förse anvÀndare med anpassningsbara moduler som kan visa fler kontroller eller information pÄ ett ögonblick Àn vad du normalt ser ur lÄdan.

I skÀrmdumparna ovan kan du se nÄgra exempel pÄ att anslutnings- och musikmodulerna har omformaterats och Àndrats.

NÀr det gÀller anslutningsmodulen, genom att förstora den kan fler vÀxlar visas Ät gÄngen. NÀr det gÀller musikmodulen rymmer dess större fotavtryck saker bÀttre och gör det mer utmanande att trycka pÄ fel kontroll.

BetterCCXI lÀgger till en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan Àndra dessa moduler pÄ begÀran:

HĂ€r kan du:

Konfigurera layouten för musikmodulen:

Utvecklaren inkluderar en gratis respring-knapp i instÀllningsfönstret för att spara dina Àndringar.

Bortsett frÄn att erbjuda en natt- och dagskillnad i Control Center-modulens tillgÀnglighet, gör BetterCCXI ocksÄ grÀnssnittet coolare. Med tanke pÄ hur tweak förmodligen Àr en vinst / vinst för de flesta kan det vara vÀrt att kolla in om du har en jailbroken iOS 11 iPhone till hands.

Om du Àr intresserad av att prova BetterCCXI sÄ kan du ladda ner den för $ 1,00 frÄn Cydias Packix-förvar. Alternativt kan du ladda ner den om du prenumererar pÄ Patreon.

Tror du att BetterCCXI gör Control Center bÀttre? Dela i kommentarfÀltet nedan.