Avertas reinkarnerar Auxos populÀra multitasking-gester pÄ iOS 11

Avertas reinkarnerar Auxos populÀra multitasking-gester pÄ iOS 11

Auxo var en av de mest populÀra multitasking-tweaks som nÄgonsin gjorts, och medan de flesta tyckte om det pÄ grund av den nydesignade App Switcher, var tweak ocksÄ kÀnt för sina intuitiva multitasking-gester som Hot Corners och Quick Switcher.

Auxo har inte uppdaterats med iOS 11-support och det kommer det förmodligen aldrig att göra. Men det betyder inte att du mÄste leva utan dess prisbelönta multitasking-gester. En ny gratis jailbreak-tweak heter Avertas av iOS-utvecklare Àr nu tillgÀnglig som portar dessa funktioner till jailbroken iOS 11-enheter.

Om konceptet lÄter bekant beror det pÄ att en jailbreak-tweak som heter Kaze utförde samma uppgift för iOS 10-enheter för drygt ett Är sedan.

NÀr du har installerat Avertas kan du svepa upp frÄn skÀrmens nedre högra hörn för att komma till startskÀrmen eller lÄsa enheten i en nypa. Justeringen studsar dig till startskÀrmen om du anvÀnder gesten i en app, annars lÄser enheten din genom att anvÀnda gesten frÄn startskÀrmen.

Om du sveper upp frÄn det nedre vÀnstra hörnet av din skÀrm istÀllet fÄr du Quick Switcher. NÀr grÀnssnittet visas kan du dra Ät vÀnster och höger utan att lyfta fingret för att flytta mellan nyligen anvÀnda appar, som sÄ:

Som du kan förvÀnta dig lÀgger Avertas till en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan finjustera tweak efter dina önskemÄl:

HĂ€r kan du:

RĂ€tt ur lĂ„dan kĂ€nns Avertas som en kopia av multitasking-gestfunktionaliteten som kom med Auxo tillbaka pĂ„ dagen, och det beror pĂ„ att det praktiskt taget Ă€r – Ă€nda ner till ikonen.

Om du rÄkar sakna denna fantastiska funktionalitet och vill ha den tillbaka pÄ din jailbroken iOS 11-enhet, sÄ kan du ladda ner Avertas gratis frÄn Cydias BigBoss-förvar.

LÄt oss veta hur Avertas fungerade för dig i kommentarfÀltet nedan.