Även CES viker för Covid-19: 2021-upplagan av den största teknologimĂ€ssan kommer endast att vara digital

Även CES viker för Covid-19: 2021-upplagan av den största teknologimĂ€ssan kommer endast att vara digital

Men organisationen lovar “en mycket personlig uppslukande upplevelse”

Sedan koronaviruset anlÀnde Àr vÀrlden inte lÀngre densamma, sÀrskilt den som Àr kopplad till mÀssor och konferenser. Medan underhÄllningsindustrin fortfarande stÄr stilla har teknikindustrin drabbats hÄrt, men det reagerar. De hÀndelser som planerades i Är var annulleras, skjuts upp eller föreslÄs i digitalt format, online. Den sista vÀgen Àr CES, den största och viktigaste mötesplatsen för teknikvÀrlden, som hÄlls varje Är i Las Vegas i USA.

Organisationen som hanterar sin förverkligande, Consumer Technology Association (CTA), har meddelat att den har beslutat att föreslĂ„ 2021-upplagan i digitalt format. Till en början, kanske med hopp om att pandemin skulle avta, verkade han faktiskt luta sig mot det traditionella formatet personligen. Med tillkĂ€nnagivandet uppgavs det att deltagande pĂ„ distans det kommer i alla fall att vara “en ny uppslukande upplevelse” och som kommer att bli “mycket personlig”.

LÄS OCH: De bĂ€sta produkterna hittills (enligt vĂ„r mening)

För nÀrvarande har fler detaljer inte slÀppts, men med tanke pÄ den aktuella situationen i vÀrlden och sÀrskilt i USA mÄnga fruktade att evenemanget skulle avbrytas helt. CTA uppgav sedan att man tÀnker fortsÀtta att hÄlla nÀsta upplaga 2022 i Las Vegas.

SMARTWORLD FACEBOOK GROUP

TELEGRAMKANALER ERBJUDER

Via: The Verge