AT & amp; T höjer priserna i alla DirecTV Now-paket kommer den 1 augusti

A screenshot showing off DirecTV

DirecTV Now, en streamingtjänst som endast ägs av USA, som ägs av operatören AT&T, är på väg att höja priserna för alla sina paket med $ 5 från och med den 1 augusti.

Alla DirecTV Now-paket kommer att uppleva prishöjningen den 1 augusti.

I ett uttalande till CordCutters, en AT&T talesman f√∂rsvarade steget genom att s√§ga att det var n√∂dv√§ndigt att anpassa “kostnaden f√∂r denna tj√§nst till marknaden”:

Under de 18 månaderna sedan lanseringen har vi fortsatt att utveckla våra DirecTV Now-produkter för att betjäna denna nya kunduppsättning och jämföra med våra konkurrenter. För att fortsätta leverera bästa möjliga streamingupplevelse för både nya och befintliga kunder, anpassar vi kostnaden till marknaden Рsom börjar till en prispunkt på 40 USD.

AppleInsider observerats att förändringen gör det billigaste inköpet för live-tv-tjänsten 40 $ per månad för 60+ kanaler. Här är de nya buntpriserna:

Kunderna kan fortfarande lägga till en tredje samtidig ström för ytterligare $ 5 per månad.

Prish√∂jningen g√∂r tj√§nsten j√§mf√∂rbar med PlayStations Vue-tj√§nst eller Googles YouTube TV (som ocks√• nyligen √∂kade priserna). Enligt ett l√§ckt e-postmeddelande, DirecTV Now-kunder kommer snart att f√• ytterligare alternativ, som 100 timmars molnbaserad DVR, f√∂r√§ldrakontroll, fler lokala kanaler och “fler s√§tt att str√∂mma p√• dina favoritenheter.”

En nakenbenstjänst med drygt 30 kanaler utan DVR-funktioner, WatchTV, är fortfarande tillgänglig för AT&T trådlösa kunder för ytterligare $ 15 som en fristående tjänst eller som en del av AT & T: s Unlimited & More-dataplaner.

För bara några dagar sedan, AT&T knuffade administrativa avgifter på månatliga trådlösa räkningar och nu höjer de DirectTV Nows pris i ett drag som Fortune spekulerade kan vara AT & T: s försök att få tillbaka så mycket av skulden som ackumulerats genom att ta över Time Warner som möjligt.

Avtäckt i november 2016 lanserade AT&T DirecTV Now över iPhone, iPad och Apple TV med en lanseringskampanj som erbjuder en gratis Apple TV-digitalbox med ett förbetalt paket. Tjänsten renoverades och fick nya funktioner, inklusive DVR-moln, i maj 2018.