Apple renoverar den historiska Tower Theatre i centrala LA & amp; förvandla den till en prickig butik

 Apple renoverar den historiska Tower Theatre i centrala LA & amp;  förvandla den till en prickig butik

Apple på torsdagen bekräftade officiellt och tillkännagav att de planerar att renovera interiören i den ikoniska Tower Theatre-byggnaden i Los Angeles, Kalifornien (som modellerades efter Paris operahus) och göra den till en spännande ny flaggskeppsbutik på 802 S. Broadway .

Idag är det delad information om den kommande butiken med Los Angeles Times tidning.

Från artikeln:

Apple har originalritningarna för tornet och kommer att använda dem tillsammans med fotografier och andra skivor för att återställa ursprungliga teaterhöjdpunkter som väggmålningar, dekorationer och ett blyglasfönster över ingången. Byggnaden kommer också att seismiskt uppgraderas.

Tidningen spekulerade i att butiken kan vara avsedd att “g√∂ra ett uttalande till underh√•llningsindustrin” n√§r iPhone-tillverkaren forts√§tter att investera i originalt videoinneh√•ll n√§r det v√§xlar till konkurrerande Netflix, Amazon och andra streamingunderh√•llningsleverant√∂rer.

Interi√∂ren i det √•ldrande f√∂re detta filmpalatset i Broadway Theatre District kommer att f√∂rvandlas till en butik som Cupertino-teknikj√§tten s√§ger kommer att vara “en av v√§rldens mest framtr√§dande” med sin n√§sta generations detaljhandelsdesign, ett interaktivt gemenskapsrum med program, klasser och andra evenemang f√∂r publik i m√•nga √•ldrar och mer.

Det kommer att h√•llas olika “Today at Apple” -seminarier om inspelning av videor, konst, design och musik (av vilka n√•gra kommer att locka hundratals m√§nniskor), f√∂rutom f√∂redrag av experter inom film, TV och musik, lektioner skr√§ddarsydda f√∂r barn. , en massiv videov√§gg, “Boardroom” -omr√•det nere fr√•n teatern d√§r entrepren√∂rer kommer att kunna f√• v√§gledning om hur de kan f√∂rb√§ttra sina f√∂retag med Apple-produkter och mycket mer.

En historisk biograf som öppnades 1927 i Broadway Theatre District i Los Angeles centrum. Denna ikoniska byggnad är för närvarande till stor del intakt och har övergivits i många år.

Endast det stora auditoriet har använts av den levande tros evangeliska kyrka.

Det har förklarats som LA: s historiskt kulturella monument och var bland de första luftkonditionerade byggnaderna i staden. Teatern hade ursprungligen fönster på underjordisk nivå.

Apple inspirerades av de f√∂rsta som tornet fick f√∂r n√§stan ett sekel sedan. Enligt BJ Siegel, Senior Director of Retail Design p√• Apple, “All den coola tekniken inspirerar oss f√∂r att vi √§r ett teknikf√∂retag och vi tar med ny teknik till platsen.”

Tower Theatre kommer att vara “i det √∂vre laget av vad Apple g√∂r”, fortsatte Siegel. “Det skiljer sig mycket fr√•n de andra Apple-butikerna du ser i LA”, tillade chefen.

IPhone-tillverkaren planerar att hyra Tower Theatre, men avböjde att säga hur mycket renoveringar och hyresavtal kan kosta. Cupertino-bioteknikföretaget driver för närvarande tre butiker i LA: Beverly Center, Century City och Dungen.

I november 2015, DTLA Rising h√§vdade att Tim Cook & Co var intresserade av att hyra ut Tower Theatre till en flaggskeppsbutik. I maj 2016, tidningen Los Angeles Business Journal rapporterad att f√∂retaget ‚ÄĚvar i f√§rd med att s√§kra ett hyresavtal.

När en återförsäljare som Apple kommer till Broadway kommer andra stora varumärken att följa och det kommer att höja hyrespriserna och ändra hela grannskapet.

Ser du fram emot att kolla in den här kommande butiken när den öppnas?

Låt oss veta i kommentarerna nedan.