Apple iPhone 12: hacket kvar Рäven i iPhone 13

Apple iPhone 12: hacket kvar - även i iPhone 13

All information om Apple iPhone 12

IPhone 12 kommer att ha en ny design i år. Men en sak återstår från iPhone 11: hacket. Detta bör inte försvinna nästa år, som en läckare rapporterar.

Det finns redan mycket spekulationer om utseendet på den kommande iPhone 12-serien. Under tiden verkar åtminstone färgversionerna ha läckt ut, och många spekulanter är också i princip överens om formen. En praktisk video av fallet med iPhone 12 Pro har redan dykt upp. Enhetens raka kanter, som påminner om iPhone 8, syns tydligt. Kanterna på iPhone 11 var tydligt rundade. Skåran borde dock inte ha förändrats i år.

Hak i iPhone 13 blir mindre

Detta rapporteras av den mest mycket välinformerade läckaren IceUniverse på Twitter. Han meddelade att hacket bara kommer att ändras med iPhone 13, men att det inte kommer att försvinna helt. Nästa år bör fördjupningen vara lite smalare. Som en illustration delade läckaren också ett konstverk från sin egen penna. Apples stora hack innehåller de sensorer som krävs för Face ID, företagets ansiktsigenkänning. Eftersom detta inte bara spelar in en enkel bild utan också skapar en tredimensionell bild med hjälp av infraröda sensorer, behöver det helt enkelt finnas tillräckligt med utrymme för denna teknik. Alternativet till Face ID skulle vara Touch ID med en fingeravtryckssensor under skärmen, men Apple vill inte ta detta steg.

Rekommenderat redaktionellt inneh√•ll H√§r hittar du externt inneh√•ll fr√•n [PLATTFORM]. F√∂r att skydda dina personuppgifter visas externa integrationer bara om du bekr√§ftar detta genom att klicka p√• “Ladda allt externt inneh√•ll”: Ladda allt externt inneh√•ll Jag godk√§nner att externt inneh√•ll kan visas f√∂r mig. Detta inneb√§r att personuppgifter √∂verf√∂rs till tredjepartsplattformar. L√§s mer om v√•r integritetspolicy.

Eftersom man bär en mask har blivit mer och mer utbredd de senaste månaderna finns det röster som kräver att Touch ID ska återintroduceras. Apple har inte installerat fingeravtryckssensorer i sina flaggskepp sedan iPhone X, eftersom designförändringen på denna smartphone också gjorde att hemknappen försvann. Under-display sensorer är helt enkelt inte tillräckligt säkra för att företaget ska kunna lita på autentisering. Tills kamerasensorerna också kan installeras under skärmen måste Apple-fans troligen leva med hacket. Men den framtiden kanske inte är så långt borta.

Källa: Twitter

Annons: Upptäck Apple iPhones på Amazon Också populärt bland Areamobile-läsare: tema

Undersökning: En tredjedel av Android-användare skulle byta till iPhone 12

IPhone 12 presenteras officiellt den 13 oktober. Enligt en undersökning överväger många Android-användare en systemändring. Den 13 oktober presenterar Apple den nya iPhone 12-serien.  Andra produkter kan också avslöjas.mobil

Apple Event: Inte bara iPhone 12 kommer den 13 oktober

Apple har nu officiellt bekräftat det: Den 13 oktober håller företaget ett stort evenemang. Dessa enheter kan komma. Apple Store i Santa Monicaföretag

Apple Store: Förberedelser inför lanseringen av iPhone 12 pågår

Enligt en rapport från Bloomberg försvinner Apples hörlurar och högtalare från partnerföretag från hyllorna.

Vi har markerat affiliate-länkar med en asterisk. Vi får en liten provision för ett köp via vår länk och kan därmed delvis finansiera den kostnadsfria webbplatsen med denna inkomst. Det finns inga kostnader för användaren.

Tillbaka

1 2 Apple iPhone 12: Notch kvar – √§ven i iPhone 13Bildgalleri f√∂r “Apple iPhone 12: Notch kvar – √§ven i iPhone 13”