Apple går äntligen i pension 2015 MacBook Pro, den sista med äldre portar

2015 MacBook Pro

2015 MacBook Pro

2015 MacBook Pro är äntligen på väg mot pension. Den bärbara datorn avbröts tidigare idag när Apple tillkännagav MacBook Pro-serien 2018. Den nu avvecklade MacBook Pro noterades för att ha äldre portar, inklusive USB-A, och ett äldre tangentbord.

Som AppleInsider hittades, det ser inte ut som om 2015 MacBook Pro kommer att missas trots att den inte inneh√∂ll ett olyckligt “fj√§rilsbrytartangentbord”. De noterar:

Alla våra källor har informerat oss om att MacBook Pro 2016 har sålts dramatiskt 2015, med en person som vi pratade med berättade att förhållandet var 48 av de nyare maskinerna till en av 2015 under de senaste månaderna.

Om du är fast besluten att hitta en MacBook Pro från 2015 att köpa är det bäst att vara snabb. Företag som B&H, Amazon, Best Buy och många andra är nu säljer den äldre modellen till en bra rabatt. Dock kommer de bärbara datorerna inte att vara kvar så mycket längre.

MacBook Pro 2018-serien är den första som har sexkärniga processorer från Intel, upp till 32 GB RAM-minne och en True Tone-skärm. Den dyraste modellen ger dig nästan 7 000 dollar tillbaka.

I höst förväntas Apples uppdatera andra Mac-datorer, inklusive Mac mini, MacBook och iMac. Uppdateringar bör också snart komma för iPhone, iPad och Apple Watch.

Vilka Apple-produkter från 2018 planerar du att köpa? Låt oss veta nedan.