Anpassa kameraappen i iOS 11 med slutaren

Anpassa kameraappen i iOS 11 med slutaren

Fotografering Àr ett vanligt intresse bland iPhone-Àgare, och det Àr dÀrför Apple har ett kapabelt maskin- och programvarupaket i varje telefon. Icke desto mindre kan iOS: s kameraapp fortfarande göra nÄgra förbÀttringar.

Ange en ny gratis jailbreak tweak dubbad Slutare av iOS-utvecklare. Denna tweak ger en omfattande lista med alternativ som lÄter anvÀndaren anpassa sin Camera-app efter eget tycke.

Efter installationen lÀgger Shutter till en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera en omfattande lista med alternativ:

Bland alternativen du kan leka med Àr:

En av vÄra favoritfunktioner i gÀnget Àr möjligheten att aktivera stÄende belysningslÀge pÄ iPhone 7 Plus. Som tidigare justeringar har visat, kan handenheten göra det, men Apple begrÀnsar det till nyare telefoner som en försÀljningsargument.

MÄnga av de andra alternativen kan anvÀndas för att stÀda upp kameraprogrammet genom att ta bort oönskade funktioner och mer.

Om du Àr intresserad av att prova Shutter sjÀlv kan du göra det ladda ner den gratis frÄn Cydias BigBoss-förvar. Tweak fungerar pÄ jailbroken iOS 11-enheter.

Har du provat Shutter Àn? LÄt oss veta vad du tycker om dess omfattande funktionsuppsÀttning i kommentarfÀltet nedan.