Äkta svarta och OLED-optimerade bakgrundsbilder för iPhone XS pack 2

Äkta svarta och OLED-optimerade bakgrundsbilder för iPhone XS pack 2

Kollektionen iDownloadBlog Wallpapers of the Week syftar till att behaga. Tillbaka efter populÀr efterfrÄgan Àr följande OLED-bakgrundsbilder för iPhone perfekta för de svarta förmÄgorna pÄ din iPhone X eller iPhone XS. Det förutses ocksÄ, de kommande iPhone-enheterna frÄn 2019 kommer alla att innehÄlla OLED-skÀrmar för att dra nytta av dessa bilder. Ta tag i dessa svarta bakgrundsbilder nu.

OLED iPhone tapet

Nedan följer en snabb samling av OLED- eller AMOLED-inspirerade tapeter. Varje bild kommer frÄn reddit via r / amoledbackgrounds trÄd. Samlingen uppdateras mycket regelbundet av tapetentusiaster och jag rekommenderar att du hÄller ett öga pÄ subreddit om du vill ha ett stadigt utbud av optimerade bilder. Det finns till och med en bot pÄ trÄden som anger vilken pixelprocent som Àr sann svart!

iphone oled tapet idownloadblog snöberg

Ladda ner: iPhone

iphone oled tapet idownloadblog sand och surf

Ladda ner: iPhone

iphone oled tapet idownloadblog lila Ă„sar

Ladda ner: iPhone

iphone oled tapet idownloadblog fyr stjÀrnhimmel

Ladda ner: iPhone

iphone oled tapet idownloadblog glaciÀr

Ladda ner: iPhone

iphone oled tapet idownloadblog astronaut gelé fisk

Ladda ner: iPhone

Veckans samlingar Àr kuraterad av mig, via @jim_gresham. Om du har en uppsÀttning fantastiska bakgrundsbilder eller tips om var jag kan hitta en samling, vÀnligen hÄlla kontakten. Du kan ocksÄ hÀmta hÀmtningar frÄn mitten av veckan, se förhandsgranskningar av nÀsta veckas inlÀgg och hjÀlpa mig att hÀmta bakgrundsbilder för mediehÀndelser i september 2019, som borde trÀffas runt den 3 september.

Tidigare publicerat

Äkta svarta och OLED-optimerade bakgrundsbilder för iPhone XS (2017-07-28)