5 av de bÀsta faktureringsprogrammen för WordPress 2020

5 av de bÀsta faktureringsprogrammen för WordPress 2020

Ett tillförlitligt system för fakturering Àr viktigt för mÄnga företags överlevnad. NÀr allt kommer omkring mÄste du fÄ betalt för att hÄlla lamporna tÀnda. Och du kan göra processen att skapa och skicka fakturor otroligt enkel med de bÀsta fakturerings-pluginsna för WordPress.

I den hÀr guiden tar vi en titt pÄ de fem bÀsta faktureringstillÀggen för WordPress, inklusive bÄde gratis och premiumfunktioner.

Fem bÀsta fakturering plugins för WordPress

1. Skivade fakturor

Med skivade fakturor kan du designa fakturamallar, skicka enskilda fakturor och till och med ta emot betalningar via din WordPress-webbplats.

Du kan se Skivade fakturor i aktion i vÄr WordPress-faktureringshandledning.

GrundlÀggande funktioner

Erbjuder en mÀngd olika fÀrdiga fakturamallar LÄter dig stÀlla in anpassad information för offlinebetalningar LÄter dig skapa dina egna fakturamallar Bearbeta betalningar via PayPal Express Checkout Ange standard förfallodatum (IE 30 dagar frÄn det att fakturan mottogs) Skapa anpassade villkor Fakturor i valutor Exportera fakturor till CSV Omfattande fakturarapportering Möjlighet att lÀgga till en gratis skatteförlÀngning för förenklad bokföring

Premium-funktioner

Skivade fakturor erbjuder en mÀngd olika betalda tillÀgg:

PDF-offert + PDF-faktura Stripebearbetning 2Checkout betalningshantering KlientomrĂ„de-tillĂ€gg Återkommande fakturor InsĂ€ttningsfakturor

Vem detta plugin Àr för: Detta plugin Àr perfekt för företag som vill fakturera direkt via sin WordPress-webbplats och som accepterar betalning via PayPal (eller PayPal-alternativ som Stripe eller 2Checkout för premiumanvÀndare).

Pris: De primÀra faktureringsfunktionerna i Skivad faktura Àr gratis. PremiumtillÀgg kan köpas för $ 30,00 för anvÀndning pÄ en webbplats, $ 49,00 för 2-5 webbplatser och $ 65,00 för obegrÀnsade webbplatser.

Du kan ocksÄ köpa ett paket med alla tillÀgg som börjar pÄ $ 79.

2. Spira fakturor

Sprout Invoices erbjuder ett gratis WordPress-plugin med generösa funktioner och integrationspotential med en mÀngd andra plugins. Det finns ocksÄ en premiumversion av Sprout Invoices som gör att du kan automatisera din faktureringsprocess ytterligare.

GrundlÀggande funktioner

Full kompatibilitet med PayPal-betalningsgateway Integrationer med WordPress-formulÀrbyggare för enkel fakturaintegrering Integrationer med plugins som hjÀlper dig att automatiskt uppfylla lagkrav för varje faktura, oavsett var i vÀrlden du skickar den ObegrÀnsade uppskattningar, kunder och fakturor, med noll restriktioner En mÀngd helt anpassningsbara mallar Klienthantering Betalningshantering Kompatibilitet med Freshbooks, Harvest och WP-Invoice CSV Importera anpassningsbara leadgenereringsformulÀr och uppskattningsmallar Avancerade skatter för din region

Premium-funktioner

Kompatibilitet med 2Checkout, Stripe, Authorize.net, Square, eWay, NMI och mer Möjlighet att begÀra radÄterkoppling pÄ uppskattningar Automatiserad fakturering pÄ en förinstÀlld mÄnadsdag för Äterkommande arbete och / eller prenumerationsbetalningar Klientpaneler InsÀttningsbetalningar Betalningsvillkor Pre -definierade rader WooCommerce-integrationer TidsspÄrning och projekt Dynamisk text som lÄter dig placera variabler i mallar för att styra din prissÀttning och faktureringsprocess

Vem detta plugin Àr för: Servicebaserade företag som vill hantera sina kunder, betalningar och fakturor allt frÄn sin WordPress-webbplats.

Pris: Du kan fÄ gratisversionen för grundlÀggande faktureringsfunktioner. Premiumversionen erbjuder en mÀngd olika planer frÄn $ 79,99.

3. WooCommerce PDF-fakturor och paket

Plugin-programmet WooCommerce PDF-fakturor och förpackningssedlar skapar automatiskt en PDF-faktura för varje bestÀllning och bifogar den till den bestÀllningsbekrÀftelse som din kund fÄr. Det finns ocksÄ en mÀngd premiumtillÀgg som ger extra funktionalitet.

Detta plugin Àr speciellt utformat för WooCommerce-anvÀndare. Om du anvÀnder ett annat system för din försÀljning, övervÀg ett av de andra bÀsta faktureringstillÀggen för WordPress i den hÀr listan.

GrundlÀggande funktioner

Fullt anpassningsbara HTML- och CSS-mallar Bifoga PDF-fakturor automatiskt till WooCommerce-bekrÀftelsemeddelanden för inköp FÄ Ätkomst till och ladda ner fakturan och / eller paketet frÄn den sÀkra administratörssidan nÀr som helst Skapa fakturor och / eller paketbiljetter i bulk Sekventiella fakturanummer med anpassad formatering ett brett utbud av sprÄk inklusive engelska, tjeckiska, nederlÀndska, finska, franska, tyska och mer.

Premium-funktioner

Mer avancerade mallar Skapa och mejla helt anpassningsbara Proforma-fakturor och kreditanteckningar för Äterbetalning Ladda automatiskt upp alla fakturor till Dropbox för att upprÀtthÄlla sÀkra sÀkerhetskopior Skicka automatiskt bestÀllningar och paket för att skriva ut

Vem detta plugin Àr för: WooCommerce-anvÀndare som vill automatisera skapandet av paket och fakturor, sÀrskilt internationella anvÀndare.

Pris: Du kan fĂ„ den kostnadsfria versionen frĂ„n WordPress.org eller investera i WooCommerce PDF-fakturor och förpackningskort Pro för en engĂ„ngsavgift pĂ„ 54,00 € för en webbplats, 90,00 € för tre webbplatser eller 225,00 € för 25 webbplatser.

4. Faktura- och betalningsplugin

Det helt enkelt namngivna fakturaprogrammet har betalat sig in i vÄr lista över de bÀsta faktureringsprogrammen för WordPress eftersom det ger tillgÄng till ett brett utbud av betalningsportaler och en mÀngd andra funktioner.

Plugin för fakturor och betalningar Àr gratis, men det finns en mÀngd olika betalda tillÀgg som du kan installera.

GrundlÀggande funktioner

Full kompatibilitet med följande betalningsportaler: PayPal Standard, Authorize.net, Worldpay och Pre-Bank Transfer Överför offerter till fakturor automatiskt Skapa och skicka fakturor för antingen engĂ„ngs- eller Ă„terkommande betalningar Åtkomst till ett rapporteringssystem som gör att du kan exportera betalningar och andra uppgifter Hantera skatter Full MOSS-efterlevnad av moms

Premium-tillÀgg

Randig betalningsfunktion PayPal Pro betalningsportal PayFast betalningskompatibilitet Kontrollera betalningskompatibilitet Betalningsportal för GoCardless Sage Betalningskompatibilitet 2Kassa betalningsportal Kontant vid leveranskompatibilitet PayUMoney betalningsportal WebPay betalningsportal Offert skapare PDF fakturaskapare AffiliateWP integration KontaktformulÀr 7 Gravity Forms

Vem detta plugin Àr för: Fakturor och betalningar Àr idealiska för företag som vill tillhandahÄlla en mÀngd olika betalningsalternativ och förenkla hanteringen av sina skatter.

Pris: Det primÀra pluginet Àr gratis frÄn WordPress.org. Premium-tillÀgg kan köpas för $ 49,00 för fyra mÄnader, $ 59,00 för sex mÄnader, $ 99,00 för ett Är och $ 495,00 för en livstid. Alla fyra licenser Àr giltiga för obegrÀnsade domÀner.

5. YITH faktura

YITH Invoice Àr ett plugin som integreras med WooCommerce för att skapa fakturor och fraktlistor.

GrundlÀggande funktioner

Skapa PDF-fakturor och fraktlistor Sekventiell fakturanummerering med anpassningsbar formatering Automatisera skapande av fakturor LÀgg automatiskt till PDF-fakturan till kundbekrÀftelsemeddelandet Anpassningsbar fakturamall Anpassningsbar fraktmall Ladda ner fakturor frÄn kundernas bestÀllningssidor för dina poster

Premium-funktioner

Automatiska sÀkerhetskopior hanterade frÄn ditt Dropbox-konto Skapa och hantera proformafakturor Be om SSN- och momsnummer vid utcheckningen och lÀgg dem automatiskt till fakturor Anpassa filnamn Anpassa anteckningar och sidfot pÄ fakturor och fraktlistor VÀlj informationen som visas pÄ fraktlistor och fakturor AnvÀnd metatangenter för att infoga information om bestÀllningar och kunder i PDF-dokument Skriv över dokumentmallar Aktivera förhandsgranskningslÀge och skapa exempelfakturor LÀgg till information om bestÀllningsspÄrning i leveransanteckningar

Vem detta plugin Àr för: YITH Invoice Àr ett utmÀrkt alternativ för företag som vill ha ett enkelt, fakturafokuserat plugin-program och redan har företagsinfrastruktur för efterlevnad av skatt.

Pris: Det primÀra pluginet Àr gratis frÄn WordPress.org. Du kan köpa premiumversionen av YITH Invoice för en webbplats till 79,99 USD. De erbjuder ocksÄ paket med 6 platser till $ 129,99 och 30-platspaket till $ 189,99.

Slutliga tankar om de bÀsta faktureringsprogrammen för WordPress

Att anvÀnda ett av de bÀsta faktureringstillÀggen för WordPress Àr ett enkelt sÀtt att integrera fakturering i ditt vanliga arbetsflöde. Vi föreslÄr att du provar den gratis versionen av valfritt plugin sÄ att du kan utforska grÀnssnittet och testa om plugin fungerar för ditt företag innan du investerar i en premiumversion.

Om du vill integrera Ànnu fler av dina arbetsaktiviteter med WordPress, kolla in vÄra listor över de bÀsta plugin-program för e-postmarknadsföring och bÀsta CRM-plugins.

Har du provat nÄgot av de bÀsta faktureringsprogrammen för WordPress? Vad tyckte du om dem? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan!